Eskişehir’in en can alıcı noktasında otel konforunda suit odalar için doğru adresiniz La Vie Rezidans. Geniş ve ferah odaları, şehrin merkezindeki konumu ve güler yüzlü personelleri ile kusursuz bir konaklama deneyimi.
Siz değerli konuklarımıza her sabah 07 : 00 – 11 : 00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı hizmeti sunmaktayız. Güne iyi bir kahvaltı ile başlamanın önemini biliyoruz. Çeşit ve lezzet olarak zengin büfemizden memnun kalacaksınız.
Haftada iki gün oda temizliği, iki haftada bir de tekstil değişimleriniz profesyonel temizlik personellerimiz tarafından titizlikle yapılmaktadır.
Ultra lüks olarak dekore edilen odalarımızın genişlikleri 35 m2 ile 45 m2 arasında değişmektedir. Odalarımızda ısıtma sisteminin yanı sıra klima da bulunmaktadır. LCD TV, uydu yayını, sıcak set (kettle, bardak, vs.) ve mini buzdolabı ile ihtiyacınız olan her şey elinizin altında.
Yeni deprem yönetmeliğine uygun binamız ısı yalıtım sistemine sahiptir. Yerden ısıtmalı olarak inşa edilen binamızın her odasında balkon bulunmaktadır.
La Vie Suit Bina Özellikleri
- Deprem Yönetmeliğine Uygun
- Isı ve Ses Yalıtımlı
- Zeminden Isıtma
La Vie Suit Oda Özellikleri
- Ortapedik Yatak ve Başlık
- LCD TV
- Çalışma Masası ve Sandalyesi
- Sıcak Set
- Mini Buzdolabı
- Minibar
- Banyo – Tuvalet
- Berjer
La Via Suit Sunulan Hizmetler
- 7/24 Sıcak Su
- Elektrik – Doğalgaz
- Sınırsız İnternet
- 7/24 Güvenlik
- Çamaşırhane
- Açık Büfe Kahvaltı
- Oda Temizlik Hizmeti (Haftada 2 Gün)
- Tekstil Değişim Hizmeti (2 Haftada Bir)
2 Yorum Yapılmış
Kişi başı fiyat nedir?
Merhaba kişi başı ücretiniz nedir